Chrome - Background

MEREKA ORANG HEBAT!!

Ads by :

Friday, May 10, 2013

TESTIMONI & REVIEW PRODUCT : D'herbs Premium Diet Gold (kotak Pertama)






Assalamualaikum semua,
apa khabar? fuhh lame tak update blog aku ni.
dah bersarang dah punn..
actually,
aku nak share ngan korang my review of
"Premium Diet Gold" :D

nak tahu tak ape jadi kat aku lepas guna produk ni?
jap, bace detail dia dulu..


Produk Ini Untuk Siapa?
1) Lelaki dan wanita yang ingin menguruskan badan
2) Lelaki dan wanita berperut buncit
3) Lelaki dan wanita yang mempunyai saiz lengan, pinggang, punggung dan peha yang besar
4) Lelaki dan wanita yang mempunyai selera makan yang tinggi
Khasiat & Manfaat Premium Diet Plus Fibre Untuk Anda:
1) Membuang lemak yang tidak diperlukan badan
2) Antioksidan dan menyahtoksik dalam sistem pencernaan
3) Sesuai untuk kegunaan lelaki dan wanita
4) Simpan di tempat yang kering pada suhu bilik
5) Tidak digalakan bagi wanita yang hamil
6) Mengurangkan selera makan dan memberikan rasa kenyang sepanjang hari
7) Membantu mengecilkan lengan, pinggang, punggung dan peha
8.  Membantu mengempiskan perut yang buncit
Nota:
  • Tindak balas seawal 5 jam, ketika membuang air besar; akan mengeluarkan lender, minyak & toksik yang berlebihan.
  • Kesan dapat dilihat bermula dari hari ke 7 (untuk mereka yang berat badan 70kg ke-atas, ambil 2 paket sehari & banyakkan minum air putih)
Cara Penggunaan Premium Diet Plus Fibre DeHerbs:
  • Campurkan 1 sachet ke dalam 1/2 cawan air suam & kacau hingga larut. Tambahkan air suam/sejuk, minum segera.
  • Banyakkan minum air kosong.
  • Ambil 1 x sehari sahaja selepas makan.
Kandungan Premium Diet Plus Fibre:
  • Wheat Fibre bermanfaat untuk melancarkan fungsi pencernaan.
  • Oat Fibre terdiri daripada peratusan kompleks karbohidrat yang tinggi.Ia juga bersifat rendah lemak secara semulajadi dan bermanfaat untuk melancarkan fungsi pencernaan.
  • Apple Fibre serat yang terkandung untuk melancarkan fungsi pencernaan.
  • Physillium Husk kaya dengan fiber. Secara traditional, ia digunakan untuk mengatasi sembelit. Ia juga berpotensi untuk mengurangkan kolesterol dalam darah.
  • Senna Leaf dapat menghilangkan sembelit. Ia sangat efektif dalam melarutkan lemak dan racun untuk mengembalikan kesegaran tubuh.
  • Strawberry Extract, Sugar and Apple Flavour
Maklumat Lain Premium Diet Plus Fibre
  • Simpan di tempat yang kering pada suhu bilik.
  • Tidak digalakkan bagi wanita yang mengandung.
  • Premium Diet Plus Fibre ini juga boleh diamalkan oleh ibu-ibu yang sedang menyusukan anak. Juga boleh diambil oleh wanita yang dalam period dengan syarat banyakkan minum air ya untuk gantikan air yang hilang daripada tubuh.
  • Isipadu/Berat Premium Diet Plus FibrePlus: 15 gram x 10 sachet
1 kotak ada 10 sachet

ok ada paham?
haahhaa.
back to my review,
aku dah gunakan produk ni dah 1 kotak,
dan skang ni tinggal 3 sachet lagi,
dan perubahan yang aku dapat tengok
ialah bahagian punggung, peha, dah kecut dan lembik
dan perut pun dah lembik,

korang kene minum 8 gelas sehari tau
sebab aku pernah tak minum air kosong satu hari tu,
badan rase panas,
nak pitam,
pastu nak muntah,
aku cepat2 minum air kosong banyak2,
baru ok balik.

jujur aku cakap,
aku makan benda ni 3 bulan dah,
2 bulan pertama aku dah turun 9kg,
tapi lepas tu putus ubat (duit takdo)
dan untu pengetahuan korang, 
aku tak diet dan eksesis pun,
mlantak je ,
:D

tapi produk ni memang berkesan,
aku tak diet dan tak eksesis,
boleh turun 9kg (2bulan)
hebat bukan??
huhuhu

...
lepas je aku putus ubat tu,
aku makan banyak2,
pastu naik balik
(kelalaian sendiri)
..

dah 2-3 minggu tu,
dapat lah gaji,
aku beli lah 1 kotak,
dan tinggallah 3 sachet lagi.
esok nak beli lagi 1 kotak .
huhuhu 
:)

produk ni bagus.
aku suka,
cuma jangan putus ubatlah .

Assalamualaikum..


8 comments:

zakirasli .. said...

Assalamualaikum, saya singgah sambil follow blog best mcam blog ni :D

Syed Muhd ADiB said...

thanks ye. saya akan follow balik :)

riniko13 said...

Hi, thanks sbb post pasal produk ni.
Banyak orang cakap, produk ni tak berkesan. Tapi sekarang saya akan teruskan penggunaan produk ni~

Eisya Marsyielley said...

mmg btul ckp awk tntg DHerbs ni.sy pun mlalui prkara yg sama.

sikman bdk limbang said...

klau mnm diet gold nie x kra slps mkn mlm , sarapan pgi N tgh hari k ???

Linda Zuhardi said...

klu bleh seeloknya minum slps mkn mlm..jd proses membuang pd keesokan harinya..klu minum siang,klu dk umh tkpe..ni kt tmpat keja nk kna berulang-alik g tandas..sya dh mncuba br habis 1 kotak..tk timbang lg,tp bdn rasa ringan,bdn pun rasa lebih fit dr dlu...sesiapa bminat nk mncuba,hubungi sya 0179190775..sya akan bg harga yg lebih murah dr pasaran :)

ooooooogy said...

Kalo stop. ..bdn naik ka?

izyan nadhirah Aripin said...

Sye just nk trun bpew kilo jew skg dh 58 nk trun dlm 10 kg cm tu lh..ala xkn bhnti naik smle...