Chrome - Background

MEREKA ORANG HEBAT!!

Ads by :

Saturday, August 28, 2010

Huh Ramadan!!

Assalamualaikum semua pengikut adib kat blog ni.Dah lama rasanya adib mendiamkan diri tak menulis blog kat ADiB’s Blog! Dan akhirnya adib dah kembali balik untuk menulis blog. Rindu jugak tak menaip dan publish untuk blog sendiri. Tapi adib tak dapatlah nak publish cerita cerita yang bertimbun macam tahun lepas, adib tengah busy dengan PMR. Huhu!
Okeylah.. Pada Bulan Ramadan ini adib nak kongsi cerita tentang Diri adib sendiri. Adib ni sebenarnaya jahat mulut. Biar adib jujurlah. Adib kat sekolah selalu diperbodohkan dan di buat macam Orang gaji. Kawan-kawan adib (majority) berkawan dengan adib sebab nak gunakan adib sebagai bahan jenaka. Yalah dengan saiz badan yang gempal ni orang jadikanlah sebagai bahan lawak. What can I do??
Nak dijadikan cerita, adib berdendam dengan several kawan adib since form 2 lagi. So adib buatlah satu cerita yang kalau korang kat tempat dia pun korang nak tembak adib sampai mati. Tapi , dia tak nak Tanya kenapa adib buat cerita. Ni dia nak bermasam muka dengan adib. But you know what. I’m feel happy of what I’m done. Tapi adib still rasa bersalah jugak.
Adib explain lah cerita sebenar kat dia. And he call me “Putar Belit” … halo!!!
“aku nak cerita cerita sebenarlah ngok!!”. Dan till sekarang kite orang gadoh…

No comments: